Kallio Kukkii piknik 19-20.5.2018

OHJELMA LAUANTAINA 19.5. 2018 klo 12 -18 ( tarkempi aikataulu ilmoitetaan toukokuussa)

Juontaja Dj Isku

PUISTOLAVALLA: HOTS, Fishmachine, ES-OW & The Ridial Band, R.A.E. Kolibre

PUISTOSSA Ravintolapäivä koko päivän, tervetuloa puistoon oman pienimuotoisen pop-up ravintolan kanssa. Päivä alkaa Friskis ja Svettiksen Sportti puistojumpalla. Omat alustat mukaan! Lapsiperheille: nukketeatteri Luuviulu: nukketyöpaja;  Harjun nuorisotalo yhteistyössä Aalto yliopiston MA NoVA -ohjelman kanssa: Transforming trash to art, informing art with trash-kuvataidetyöpaja, Pärnu art school: Monotypia ja Diatypia -kuvataidetyöpaja, klo 15-18  Liikkukaa 4All: pelejä, Kiertävä luontokoulu Naakka: elämys -ja aistikierroksia puistossa. SekäAnarkistimartat: tupsutyöpaja; Henriette: Aristoteleläistä käsien tulkintaa;Pelastusarmeija esittelee toimintaansa ja myynnissä on asukkaiden tekemiä askartelutöitä, HeSy: esittelee toimintaansa, myynnissä myös tuotteita

NUORISOTALOSSA: Mystisen naaraan portti, laurakristiina, The Hangers, June Blues. Lisäksi sisällä on ” Viuh” –sarjakuvakeskuksen lasten ja nuorten näyttely ja Porolahden peruskoulun luokkartekiryhmän 9D kahvila ” Kukka”.

OHJELMA SUNNUNTAINA 20. 5. 2018  klo 12 -18 (  tarkempi aikataulu ilmoitetaan toukokuussa)

Juontaja Dj Isku

PUISTOLAVALLA: Robbie Hill, Street Soul: Bárbaro El Urbano Vargas/AK/The Collective Sound Outfit/RDK, Drag Poet Maimu Brushwood, Sekret Teknik  ja BigFeet & LaLa

PUISTOLAVAN EDESSÄ esiintyvät Kallion Naisvoimistelijoiden vatsatanssi-, afro- ja lavisryhmät, Helsingin Jyryn Lipstikka- ryhmä esittää ” Broadway mielessäin”, Tribal Tanssikeskuksen tanssiryhmä.

PUISTOSSA: Kirpputoripäivä; puistoon voi vapaasti tuoda vilteille esiin tavaraa myyntiin. HeSy: esittelee toimintaansa, myynnissä myös tuotteita. Lapsiperheille: Parvekekukkien siementen istutusta ja ympäristöjärjestö DODO esittelee toimintaansa;  Sarjakuvakeskuksen fillarityöpajassa voi tehdä sarjakuvia ja kokeilla kankaanpainantaa; InterKult Kassandra:ohjelmaa lapsille; Lastenliitto: Temppurata;  Sirkus Magenta & Perinneleikit:  Sirkustyöpaja ja perinneleikkejä

SISÄLLÄ TALOSSA: Drag runoilija Maimu Brushwoodin satuhetki lapsille, yllätysesiintyjä (paljastetaan toukokuun alussa).  Lisäksi talossa on ” Viuh!” – Sarjakuvakeskuksen lasten ja nuorten sarjakuvanäyttely ja Porolahden peruskoulun luokkaretkiryhmän 9D kahvila Kukka.

KALLIO KUKKII KATUPARAATI sunnuntaina 20.5. 2017

tanssii samban tahtiin reitillä Helsinginkatu- Kustaankatu – Vaasankatu – Kinaporinkatu – Aleksis Kiven katu – Dallapé-puistopuisto

Paraatia vie Sambakoulu Império do Papagaio. Paraati juhlistaa kevättä, maailman monimuotoisuutta ja kauneutta sekä tietysti myös juuri sinua!

Pukeudu teemaan sopivaan asuun – tai tule sellaisena kuin olet – ja liity joukkoon! Kaikki kukkaset ovat tervetulleita osallistumaan.

HUOM. MUUTOKSET MAHDOLLISIA!

KALLIO KUKKII – VIIKON OHJELMA HARJUSSA 

Pe 11.05 klo 18.00 Narrin näyttämö  (ensi ilta) ”Joukkolaukka ”. Vapaa pääsy

La 12- su 13.5. 2018 Djembemestari Adama Dramen viikonloppukurssi

Yli 50-vuotisen kansainvälisen uran tehneen djembemestari Adama Dramen  on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella perinteistä länsiafrikkalaista rummutusta suuren griotin johdolla.

Kurssilla on kaksi eri tasoryhmää: alkeet soveltuvat kaikille ja jatkoryhmä yli kolme vuotta soittaneille. Mahdollisuus djembe- ja dundunopetukseen.

Aikataulu:

Djembe kurssit: alkeet la klo 10-13 ja su klo 11-14

Djembe kurssit: jatko la klo 13-16 ja su klo 14-17

Hinta 200 €

Ilmoittaudu mukaan: info@ossipercussion.com

https://www.ossipercussion.com/fi/adamadrame/

Lauantai 12.05 klo 18.00 – 21.00 Kallio Kukkii OPEN MIC:  Street Soul. Vapaa pääsy

Ma 14.05 klo 18.00 Narrin näyttämö  ”Joukkolaukka ”. Vapaa pääsy

Ti 15.05 klo 18.00 Narrin näyttämö (ensi ilta) ”Palohälytys”, Vapaa pääsy.

To 15.5 klo 17 -19. Kallio kukkii katuparaati naamiotyöpaja. Vapaa pääsy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *